قائممقام واحد بازاریابی محصول اپل در پادکستی نو حضور پیدا کرد و خاطرنشان کرد دکمهی پاور آیپد ایر ۲۰۲۰ که با حسگر تاچ ID ترکیب شده، شاهکار تعجبآور مهندسی به حساب می آید.
باب بورچرز، قائممقام واحد بازاریابی مال و جان تِرنِس، قائممقام واحد مهندسی سختافزار در اپل، در جدیدترین قسمت از پادکست Same Brain به میزبانی دو نفر از یوتیوبرهای بخش فناوری،( آیجاستین iJustine و جنا ازریک Jenna Ezarik ) حضور یافتند. آن ها در خصوص محصول ها متفاوت اپل مانند محصول ها تازه آیپد به بحث و بررسی پرداختند. درین مکالمه، اشاره به آیپدهای متفاوت تا رسیدن به نسل چهارم آیپد ایر را شاهد بودیم که مدتی پیش معرفی شد.
آیپد ایر ۲۰۲۰ که درمقایسهبا نسل گذشته آیپد ایر ازلحاظ طراحی ظاهری بهبودی چشمگیر بهخود چشم، به نخستین تراشهی پنجنانومتری عالم مجهز است. یک کدام از نکات دوچندان جذاب در خصوص آیپد ایر تازه، طراحی تمامصفحهی آن است. آیپد پروهای مزین به طراحی تمامصفحه فناوری فیس ID دارا هستند؛ بااینحال، آیپد ایر نسل چهارم رخ ID ندارد و از تاچ ID فایده میبرد. حذف دکمهی هوم منجر شد اپل فناوری تاچ ID را به داخل دکمهی پاور در لبهی کناری تبلت ترکیب نماید. این نخستینبار است که تاچ ID داخل دکمهی پاور جای می گیرد. اپل قصد دارد درصورت موفقیتآمیزبودن طراحی این تاچ ID در دکمهی پاور آیپد ایر، این روش را برای نسل بعد از آن آیفون SE نیز تکرار نماید.
باب بورچرز در جزء سخنانش سراغ دکمهی پاور آیپد ایر تازه رفت. قائممقام واحد بازاریابی کالا اپل می گوید پیادهسازی حسگر تاچ ID روی بخش بالایی دکمهای که بعد ها کوچکتری از دکمهی هوم دارااست، اتفاقی مضاعف با اهمیت به حساب میآید و دکمهی پاور آیپد ایر ۲۰۲۰ شاهکار اعجابآمیز مهندسی است. درادامهی پادکست، جان تِرِنس توضیح داد که بعدها حسگر تاچ ID دوچندان نازک است و همین مورد منجر شد پیادهسازی این حسگر روی بخش بالای دکمهی پاور کاری سخت باشد.
تِرِنس خاطر نشان نمود حسگر تاچ ID می بایست حساسیتی باورنکردنی میداشت و میتوانست در حین ثبت نخستین و اما با گذر زمان، نمایی وسیعتر از اثرانگشت استفاده کننده ثبت نماید. تِرِنس گفت که در مدلی از آیپد ایر ۲۰۲۰ که مجهز به شبکهی سلولار می باشد، در بخش بالای دکمهی پاور هم آنتن دارد. حضور آنتن بر بالای دکمهی پاور فعالیت را برای اپل دشوار کرد. تِرِنس گفت که متخصصین اپل عملکرد زیادی داشته اند تا مطمئن شوند آنتن و حسگر تاچ ID دارای حساسیت قابل توجهی هستند و در فعالیت یکدیگر خللی ایجاد نمی کنند.
تِرِنس می گوید مهندسان بسیار تلاش کردند تا مطمئن شوند که عملکرد نسخهی تازه تاچ ID در دکمهی پاور، شبیه به فناوری در دکمهی هوم می باشد. بورچرز همچنین موتور عصبی ( Neural Engine ) آیپد ایر را معرفی کرد و در این خصوص گفت: بهلطف این موتور عصبی، توان پردازشی محلی در تبلت نو اپل بهشکلی محسوس ارتقاء پیدا کرد تا آیپد ایر ۲۰۲۰ قابلیتهای بیشتری داشته باشد . بنابهگفتهی بورچرز , موتور عصبی ۱۶ هستهای یادشده روی حفظ حریم خصوصی یوزرها اثر مثبت میگذارد .
نوع فعلی تبلتهای پرچمدار سری آیپد پرو به تراشهی A12Z Bionic مجهز است ; بااینحال , جدیدترین نسل از آیپد ایر تراشهی A14 دارااست . A14 که برپایهی لیتوگرافی پیشرفتهی TSMC تشکیلشده و دارای ۱۱٫۸ میلیارد ترانزیستور می باشد. براساس ادعای اپل این تراشه اولین تراشهی پنجنانومتری عالم لقب میگیرد . بورچرز در جزء پادکست آیجاستین و جنا ازریک بیان کرد تراشهی A12Z بهطور ویژه برای وظیفه های کاری سنگین وزن و حرفهای بهینهسازی شدهاست ; بهخصوص آن نوع از وظیفههای کاری که احتمال دارد بیشتر روی پردازشهای گرافیکی متمرکز باشند .
بورچرز درادامه به تفاوتهای میان A12Z Bionic با A14 Bionic اشاره نمود و ذکر کرد نوع A12Z ازلحاظ پردازشهای فشردهی گرافیکی از A14 کارایی بهتری از خویش نشان می دهد ; درحالیکه تراشهی A14 قابلیتهای جامع شگفتانگیزی دارااست .